Додаток до розпорядження першого заступника голови облдержадміністрації від 11 жовтня 2004 року № 281

Граничний рівень торговельних надбавок до оптово-відпускних цін вітчизняних виробників (митної вартості) основних продовольчих товарів (у відсотках)

Назва продуктів Граничний рівеньторговельних надбавок
для суб'єктів усіх
форм власності
(крім системи
споживчої кооперації)
для системи споживчої
кооперації
Свинина, яловичина 10 15
М'ясо птиці 10 15
Борошно, макаронні вироби, крупи, олія та цукор 15 20
Ковбаси варені 10 15
Масло тваринне 10 15
Сир 15 20

Примітка. Визначений розмір торговельних надбавок не залежить від кількості посередників

Заступник голови обласної державної адміністрації В. Максим'як