Додаток до розпорядження першого заступника голови облдержадміністрації від 11 жовтня 2004 року № 281
Граничний рівень торговельних надбавок до оптово-відпускних цін вітчизняних виробників (митної вартості) основних продовольчих товарів (у відсотках)
Назва продуктів | Граничний рівеньторговельних надбавок | |
для суб'єктів усіх форм власності (крім системи споживчої кооперації) | для системи споживчої кооперації | |
Свинина, яловичина | 10 | 15 |
М'ясо птиці | 10 | 15 |
Борошно, макаронні вироби, крупи, олія та цукор | 15 | 20 |
Ковбаси варені | 10 | 15 |
Масло тваринне | 10 | 15 |
Сир | 15 | 20 |
Примітка. Визначений розмір торговельних надбавок не залежить від кількості посередників
Заступник голови обласної державної адміністрації | В. Максим'як |